Free cookie consent management tool by TermsFeed

Toți ochii sunt ațintiți asupra viitorului (sau viitoarelor) dispozitiv Nexus ce va fi lansat anul acesta. Noul dispozitiv a fost sursa mai multor zvonuri în presa de specialitate în ultma vreme și mai multe imagini au făcut senzația. Se pare că anul acesta așteptăm două noi dispozitive ale gameri Nexus, unul de la Huawei și unul de la LG.

Astăzi a apărut o nouă imagine a noului Nexus de la LG și, deși pare că nu este reală, aceasta este. Publicația Android Police au confirmat faptul că această imagine este una reala, pe baza informațiilor obținute. Cea mai mare diferență față de imaginile anterioare este prezența logo-ului LG sub numele Nexus.

Nu este mai nimic nou de văzut dar imaginea confirmă multe din zvonurile anterioare. Putem vedea cititorul de amprente, un modul auto-focus cu laser, bliț cu LED dual și o cameră ce nu oferă informații suplimentare. Dispozitivul arată așa cum ne-am putut aștepta, cu marele brand Nexus păe centru.

Printre specificații putem vorbi despre un ecran FullHD cu diagonala de 5,2 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3GB capacitate a memoriei RAM, baterie cu capacitatea de 2700mAh și conector USB Type-C.

Se zvonește și despre faptul ca noul dispozitiv Nexus se va lansa sub numele de LG Nexus 5X dar nu a fost obținută nici o informație suplimentară în acest sens. Noul smartphone Nexus de la LG se lansa în jurul datei de 29 Septembrie la un preț de aproximativ 400$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.