Free cookie consent management tool by TermsFeed

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns la cea de-a patra ediție.

Evenimentul organizat de Asociația Banat IT și Timișoara Startup Hub, dedicat pasionațiilor de tehnologie din România, dar și din Europa, va găzdui anul acesta peste 400 de participanți. Hackatonul de software și hardware se va desfășura în perioada 26 – 28 mai 2017 în spațiile Cantinei Universității Politehnica din Timișoara.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja activi în domeniu, cât și studenților și elevilor. Participanții vor lucra în echipe și vor dezvolta sub îndrumarea mentorilor HackTM proiecte inovatoare. Fiind un hackathon deschis, se încurajează idei de proiecte care să testeze abilitățile de programare și de design ale participanțiilor.

Ediția de anul acesta va debuta cu conferința HackTalks, un sub-eveniment HackTM, în cadrul căruia speakeri și experți, invitați din țară și străinătate, vor aborda subiecte din zona noutăților tehnologice și a practicilor care pot crește succesul afacerilor din domeniul IT.

Desfășurarea efectivă a componentei de hackathon va însuma o durată de 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise își vor dezvolta proiectele. Evenimentul se va încheia cu premierea celor mai originale proiecte în urma evaluărilor realizate de către jurii specializate și alegerea proiectului care va fi desemnat ca mare câștigător al HackTM 2017.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul hacktm.ro sau pagina de Facebook HackTM.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.