Ne așteptăm ca Samsung să lanseze gama actualizată de produse Galaxy J în curând. Samsung Galaxy J3 2017 a fost deja lansat pentru piața locală din SUA iar acum avem și primele zvonuri legate de modelul Galaxy J7 2017.

În imaginea de mai sus se poate observa telefonul pe care Samsung se pregătește să îl lanseze. Samsung Galaxy J7 2017 nu este un model de top ci este un dispozitiv care se adresează segmentului mid-range și oferă specificații tehnice bune alături de un design premium.

Noul Galaxy J7 are un design cu linii curbate alături de un ecran cu margini aproape inexistente. Dispozitivul are o caracsă metalică cu un spate ușor curbat și protecție din sticlă 2,5D pe ecran. În laterale putem observa sloturile pentru cartela SIM, slotul pentru cardul microSD, butoanele de volum și butonul power poziționat în partea dreaptă.

Pe spate se pot vedea liniile albe curbate pentru antene, atât în partea de jos cât și în partea de sus alături de camera foto principală.

Specificațiile tehnice nu sunt confirmate în mod oficial dar zvonurile vorbesc și despre aceatea. Conform informațiilor disponibile, viitorul smartphone va avea un ecran cu diagonala de 5,5 inci cu rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, senzor pentru citirea amprentei, mufă microUSB 2.0, mufă audio de 3,5mm, un procesor Samsung Exynos 7870 cu opt nuclee alături de 3GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare.

La nivel de fotografie, Galaxy J7 2017 va avea o cameră foto principală de 12MP dar și una secundară de 12MP. Dispozitivul va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat personalizat cu interfața TouchWiz UI.

Samsung nu a oferit nici un fel de informație oficială despre noile Galaxy J7 sau Galaxy J5 așa că va trebui să așteptăm până la lansarea oficială pentru a ști exact ce vor avea de oferit.

Foto: Roland Quandt via Twitter

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.