Free cookie consent management tool by TermsFeed

Inovatia in Romania inregistereza un nivel scazut. Managerii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete.  Mai mult, desi 84% dintre directori, la nivel global, sunt de acord ca inovatia este importanta pentru companie, doar 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

In acest context, oportunitatile, oferite de progresele tehnologice companiilor, vin  la pachet cu mari provocari, iar managerii sunt obligati mai mult ca niciodata, sa se adapteze si sa inoveze.

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Evenimentul Biz Innovation Forum va avea loc in data de 20 mai, la Mega Mall. Conferinta reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si manageri care isi doresc sa aduca un plus de valoare companiei in care isi desfasoara activitate. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

In cadrul conferintei este organizat si un SHOWCASE, in care sunt prezentate cele mai noi aplicatii si gadgeturi, ce vor putea fi testate de catre participanti.

Partenerii Biz Inovation Forum sunt Microsoft, Telekom si Enel.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi regasite aici.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.