Free cookie consent management tool by TermsFeed

Intel a confirmat planurile de achiziționare a companiei Saffron, aceasta oferă soluții de calcul cognitive. Saffron este o companie din industria tehnologiei cu clienți în industrii ca asigurări, sănătate și fabricare.

Platforma Saffron preia date din surse variate iar apoi le interconectează pentru a oferi o privire mai avansată asupra acestora. Compania deține clienți din mai muolte industrii ca sănătate, asigurare dar și fabricare.

Într-o postare pe blog, Intel a spus că Saffron va continua ca o companie de sine stătătoare dar se va alătura unui grup din cadrul companiei. Eforturile de analiză ale Saffron se vor alătura diviziilor Internet of Things, Big Data și securitate.

Saffron deține două aplicații primare, Streamline și Advantage. Scopul Saffron este acela de a combina inteligența și capacitatea mașinăriilor de a învăța în contexte multiple. Tehnologia poate rula independent sau poate fi integrată în date existente sau chiar în cloud.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.