Microsoft a redus prețul pentru noile telefoane recent lansate Lumia 950 și Lumia 950XL în Anglia.

Reducerea a fost una subtilă, Lumia 950 avea un preț inițial de 500£ iar Lumia 950XL avea un preț inițial de 550£. După reducerea de preț a Microsoft, noile prețuri sunt de 450£, respectiv 530£ cu taxele incluse. Microsoft nu a oferit nici un motiv pentru această reducere de preț.

Telefoanele Lumia 950 și Lumia 950XL a fost anunțate în luna Octombrie și au intrat ca și dispozitive de top în linia de produse Lumia de la Microsoft.

Lumia 950 are un ecran de 5,2 inci ce rulează o rezoluție de 2560×1440 pixeli, procesor hexa-core, 3GB memorie RAM și o cameră foto principală cu un senzor de 20MP. Lumia 950XL are un ecran mai mare cu diagonala de 5,7 inci ce afișează aceiași rezoluție, procesor octa-core pe 64 de biți și cu aceiași capacitate a memoriei RAM dar și cameră foto.

Ambele telefoane dețin 32GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD și au suport pentru funcția Windows Continuum ce le permite să funcționeze ca un PC obișnuit.

Având în vedere că Anglia este o țară din UE este posibil ca această reducere de preț să fie extinsă și în mai multe regiuni, poate și în România dar avem de așteptat pentru a afla asta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.