Apple a lansat iOS 6.1.2 pentru a rezolva problema duratei de viata a bateriei cu care se confruntau utilizatorii calendarului Microsoft Exchange.

Aceasta actualizare, care, de asemenea, rezolva problema “activitatii sporite a retelei”, poate fi descarcata de utilizatorii iPhone, iPad si iPod touch incepand de astazi.

Documentatia care insoteste update-ul Apple spune pur si simplu ca iOS 6.1.2 “rezolva o problema a calendarului Exchange care se pare ca este responsabila de activitatea sporita a retelei si de scurtarea duratei de viata a bateriei”.

Micul update de 12,8MB poate fi descarcat intrand in Setari si alegand optiunea Actualizare software.

Cu toate acestea, se pare ca actualizarea nu a rezolvat vulnerabilitatea parolei, problema persistand inca.

Slabiciunea, exploatata printr-o tastarea complexa a unei succesiuni de cifre, a permis accesul in registrul de apeluri al unui iPhone si, de asemenea, a permis intrusului sa vizualizeze fotografii, sa modifice contacte si multe altele.

Dupa ce a recunoscut ca lucreaza la rezolvarea unor probleme saptamana trecuta, era de asteptat ca Apple sa remedieze defectele cu acest update, insa testele pe dispozitive care au deja instalat iOS 6.1.2 arata ca lucrurile stau altfel.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.