Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a anunțat astăzi că utilizatorii iPhone și iPad au fost nerabdători să își actualizeze dispozitivele la noua versiune iOS – iOS 9 a fost pus la dispoziție cu câteva zile în urmă – iar acum a ajuns să fie instalat pe 50% din dispozitivele ce rulează sistemul de operare mobil al Apple.

Phil Schiller, vice-președintele de marketing al Apple a spus că noul sistem de operare „se indreaptă către un start nemaipomenit, la un pas să fie cel mai descărcat software lansat de Apple în istoria sa”.

Trecutul ne spune că rata de adopție a unei noi versiuni iOS ajunge rapid la un procent de 50-70%, iOS 8 a fost instalat pe 46% din dispozitive într-o săptămână de la lansarea sa. Ratele de instalare ne spune că tinde să scadă după acest punct dar în doar câteva luni, majoritatea utilizatorilor de dispozitive iOS rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Apple a anunțat și faptul că noile terminale iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor fi disponibile în magazinele retail ale companiei pe data de 25 Septembrie, la ora locală 08:00 AM. Tot în această zi, precomenzile vor fi onorate de către magazine.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.