Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă vă gândiți să vă schimbați sistemul de operare de la Windows la Linux atunci puteți găsi cu ușurință alternative ce pot face lucrul mai ușor iar dacă sunteți un utilizator mai avansat atunci puteți alege distribuția Fedora.

Fedora este alegerea tuturor experților Linux iar începând de astăzi este disponibilă și versiunea cu numărul 23, în varianta beta.

Toate edițiile Fedora 23 Beta sunt dezvoltate prin intermediul unor pachete de bază ce includ kernelul Linux, RPM, systemd și Anaconda dar și administratorul de pachete DNF. Cea mai importantă actualizare a sistemului este reprezentată de îmbunătățirea securității.

Noua versiune a sistemului de operare include un preview al GNOME 3,18 ia alte schimbări au fost aduse la aplicația Software permițând utilizatorilor să actualizeze firmware-ul iar utilizatorii sistemelor desktop au acces la LibreOffice 5, cea mai recentă ediție a celei mai puternice suite Office gratuită disponibilă.

Echipa de dezvoltare Fedora nu a oferit detalii specifice despre versiunile kernel sau al pachetelor de instalare dar actualizarea va fi disponibilă în curând utilizatorilor. Puteți verifica disponibilitatea prin accesarea site-ului oficial al distribuției: getfedora.org

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.