Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe lângă telefoanele mobile cu specificații de invidiat, compania Ulefone din China ne oferă și un smartwatch propriu ce se poate dovedi un partener de succes.

Ulefone uWear are un ecran 2,5D cu diagonala de 1,44 inci cu touchscreen și un unghi mare de vizualizare, carcasă din oțel inoxidabil 316L într-un design plăcut și atrăgător. Ca și funcții, ceasul oferă un pedometru, senzori pentru monitorizarea somnului, monitorizarea mișcărilor de zi cu zi dar poate informa utilizatorului și atunci când are nevoie de puțină odihnă.

Alte funcții mai includ controlul de la distanță a camerei foto a telefonului sau a muzicii, funcție anti-pierdere ce avertizează utilizatorul dacă telefonul la care este conectat se îndepărtează la mai mult de 15M, afișarea de notificări de pe rețelele sociale ca Twitter, Gmail, Facebook sau WhatsApp.

Ca și specificații, Ulefone uWear include 32MB capacitate a memoriei RAM, 32MB spațiu intern de stocaare, Bluetooth 4.0, rezistență la apă, alarmă, rezoluție de 128×128 pixeli, baterie litium-polimer cu capacitatea de 220mAh ce poate oferi o autonomie de aproape 7 zile.

Ceasul este compatibil cu dispozitivele ce rulează sistemele de operare Android și iOS, este disponibil în două varianmte de culoare: negru și argintiu și cântărește doar 0,045 grame. Dispozitivul rulează un pachet software propriu.

Ceasul Ulefone uWear este disponibil la magazinul Gearbest.com la un preț de 30$ iar transportul până în România este gratuit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.