Poate nu ați auzit de producătorul de dispozitive portabile Cubot dar acesta poate intra cu ușurință printre producătorii de gadgeturi din China ca și Xiaomi sau Meizu ce oferă clienților telefoane și accesorii cu specificații de top la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Everbuying, un retailer din China ce distribuie dispozitive mobileși accesorii în toată lumea, vinde două phableturi produse de Cubot: Cubot H1 și cubot X15 la „cel mai mic preț” pe care acesta îl poate oferi. Prețurile dispozitivelor pleacă de la 130$ pentru modelul H1 și ajunge până la 140$ pentru modelul X15. În continuare vă vom prezenta sumar cele două phableturi produse de companie.

Cubot H1

Cubot H1 este un phablet cu un ecran de 5,5 inci și o super baterie cu capacitatea de 5200mAh. Acesta poate fi livrat gratuit până în România fără nici un fel de cost suplimentar.

Cubot H1
Cubot H1

Phabletul este un terminal ce oferă o conectivitate 4G la rețea pe lângă alte specificații atrăgătoare ca un ecran IPS HD de 5,5 inci, procesor MediaTek MTK6735 pe 64 de biți cu patru nuclee, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare și bateria cu capacitatea de 5200mAh.

La nivel de conectivitate mai putem aminti despre Bluetooth 4.0, GPS/AGPS, suport OTG sau despre cele două sloturi pentru SIM disponibile. H1 are o cameră foto principală cu un senzor de 8MP și o cameră foto secundară cu un senzor de 5MP.

În ciuda bateriei cu capacitate mare, Cubot H1 are o grosime de 9,2mm iar încărcătorul său oferă posibilitatea unei încărcări rapide a telefonului mulțumită celor 2 amperi debitați.

Phabletul Cubot H1 are un preț de 130$ la retailerul Everbuying.com.

Cubot X15

Cubot X15 este un phablet cu un ecran de 5,5 inci dar și cu o cameră foto principală cu un senzor impresionant de 16MP.

Cubot X15
Cubot X15

Ca și specificații, X15 include un procesor cu patru nuclee MediaTek MTK 6735 pe 64 de biți, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 32GB prin intermediul unui card microSD dar și un ecran IPS FullHD cu diagonala de 5,5 inci.

Phabletul include o cameră foto principală cu un senzor de 16MP cu apertura f/1.8 alături de bliț, mod HDR și autofocus dar și o cameră foto secundarp cu un senzor de 8MP cu apertura f/2.0. Alte detalii mai includ conexiune 4G la rețea, două sloturi pentru SIM, Bluetooth 4.0, suport OTG, ecran 2,5D și o baterie cu capacitatea de 2750mAh. Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Cubot X15 este disponibil la Everbuying.com la prețul de 140$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

4 comentarii

 1. Avatar of Cumparator

  Se blocheaza cand te conectezi la reteaua de net mobila. Nu te mai poate suna nimeni. Nu inteleg motivul.

  • Avatar of cristian

   in afara de pretul afisat mai are alte costuri (transport,vama,etc…)? in cat timp se livreaza? cum a-ti platit? cum se misca? ce poze face? toate specificatiile produsului sunt reale? cu ce telefon poate fi comparat ca performante?

   • Avatar of Marian Savu

    Costul de transport este afisat pe site-ul retailer-ului iar acesta depinde de modalitatea de transport (posta, DHL). Oricarui produs venit din afara UE i se plateste taxe vamale si TVA daca are un pret de peste 20$, daca nu ma insel. Aceste informatii le puteti verifica la institutiile respective. Cum adica daca specificatiile sunt reale? Cand cumparati un produs, specificatiile de pe cutie nu sunt aceleasi cu ale dispozitivului? Nu inteleg.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.