Free cookie consent management tool by TermsFeed

In cadrul conferintei de lansare a noului iPhone S5 care a avut loc pe data de 10 septembrie 20113, Apple a prezentat iPhone 5C, fratele mai mic al lui S5, care va fi distribuit la costuri mult reduse. 

iPhone 5C are o camera de 8 megapixeli, carcasa din material policarbonat, este dotat cu un procesor A6, camera frontala FaceTime HD si ofera utilizatorului o autonomie mai mare, avand o baterie mult mai buna decat dispozitivele lansate pana acum.  

Cumparatorii lui iPhone 5C  pot alege dintr-o gama variata de culori, ca albastru, verde sau alb. Pretul smartphone-ului este de doar 99$ pentru o capacitate de stocare de 16Gb, respectiv 199$ pentru o capacitate de stocare de 32Gb, la un abonament incheiat pe o durata de doi ani.

Apple a pus la dispozitia doritorilor si carcase personalizate, la pretul de 29$. Brian Marshall, analist la ISI Group, a declarat ca iPhone 5C arata destul de convingator, insa se pune intrebarea  daca Apple va reusi sa il mentina la un pret destul de scazut pentru a il face atractiv pentru cumparatori, in conditiile in care compania a inregistrat scaderi de pana la 37% pe piata.

Share.
Avatar of Ioana Munteanu

Pasionata de dezvoltare web, design si social media. Consider ca mediul virtual este cel mai puternic formator de opinie existent.

3 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.