iPhone S5 – rapid, subtire, ultra-performant

Noul produs al companiei Apple lansat in data de 10 septembrie 2103, iPhone S5, este considerat a fi cel mai subtire telefon din lume. Cu un design elegant, o carcasa stralucitoare si functionalitate multipla, iPhone S5 este, potrivit declaratiilor reprezentantilor Apple, o bijuterie care imbina cel mai revolutionar design cu cele mai performante tehnologii. Fata de versiunile anterioare, iPhone S5 are cateva imbunatatiri si a suferit cateva modificari.

Dispozitivul este putin mai inalt decat celelalte smartphone-uri din aceeasi serie, sistemul de operare folosit este iOS 6, are un procesor A6, 1 GB memorie RAM şi un ecran de 4 inci (10,16 cm), cu o rezoluţie de 1136×640 pixeli. De asemenea, este primul iPhone cu ecran mai mare de 3,5 inci si este mult mai usor.

In privinta camerei foto, Apple nu a adus nici o modificare majora, ea avand tot 8 megapixeli. Deosebirea fata de celelalte versiuni consta in faptul ca se pot realiza si fotografii de 28mp in sistem Panoramic. iPhone 5 este compatibil cu  mai multe retele internationale de telefonie mobila, iar conectivitatea wireless in banda dubla 802.11n ofera o experienta  Wi-Fi accelerata, ajungand pana la 150 Mbps.2. Calitatea sunetului a fost imbunatatita, iar cipul A6 ofera o performanta grafica mult mai rapida.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus