iPhone 5S se va lansa in August iar noul iPad in Aprilie

Urmatorul iPhone ar putea sa devina disponibil la sfarsitul acestei veri dar noua generatie iPad ar putea sa-si aiba debutul mult mai devreme, luna viitoare ne spune iMore.

Apple iPhone 5S

Apple a spus ca se pregateste pentru a lansa versiunea 5S a iPhone in aceasta vara, cel mai probabil in luna August, “surse familiare cu planurile” a declarat site-ului iMore. Noul iPhone va avea acelasi design ca predecesorul sau dar va beneficia de un nou procesor si o camera mai buna.

Utilizatorii ce asteapta lansarea noului iPad ar putea sa aiba putina satisfactie deoarece, conform surselor, ii va avea debutul luna viitoare.

“April-ish” – ul lansarii noii generatii de iPad, probabil iPad 5 si iPad Mini 2, este luat destul de serios de Apple. De l aceasta descriere, este destul de scris in piatra data lansarii.

Zvonurile lansarii noului iPhone 5S ar putea avea o credibilitate ridicata. Alt surse afirma ca la sfarsitul acestei veri, Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, noul telefon va fi anuntat in luna Iunie si va ajunge pe piata in Iulie.

Este putin improbabil ca Apple sa lanseze versiunea 5 pentru iPad avand in vedere lansarea celei de-a patra generatii in luna Octombrie a anului trecut si debutul din ultima luna Martie a celei de-a 3-a generatii. iPad Mini 2 ce va avea Retina Display nu este recomandabil sa se lanseze in timp ce Apple inca se bucura de vanzarile versiunii deja prezente pe piata.

            

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus