Free cookie consent management tool by TermsFeed

Urmatorul iPhone ar putea sa devina disponibil la sfarsitul acestei veri dar noua generatie iPad ar putea sa-si aiba debutul mult mai devreme, luna viitoare ne spune iMore.

Apple iPhone 5S

Apple a spus ca se pregateste pentru a lansa versiunea 5S a iPhone in aceasta vara, cel mai probabil in luna August, „surse familiare cu planurile” a declarat site-ului iMore. Noul iPhone va avea acelasi design ca predecesorul sau dar va beneficia de un nou procesor si o camera mai buna.

Utilizatorii ce asteapta lansarea noului iPad ar putea sa aiba putina satisfactie deoarece, conform surselor, ii va avea debutul luna viitoare.

„April-ish” – ul lansarii noii generatii de iPad, probabil iPad 5 si iPad Mini 2, este luat destul de serios de Apple. De l aceasta descriere, este destul de scris in piatra data lansarii.

Zvonurile lansarii noului iPhone 5S ar putea avea o credibilitate ridicata. Alt surse afirma ca la sfarsitul acestei veri, Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, noul telefon va fi anuntat in luna Iunie si va ajunge pe piata in Iulie.

Este putin improbabil ca Apple sa lanseze versiunea 5 pentru iPad avand in vedere lansarea celei de-a patra generatii in luna Octombrie a anului trecut si debutul din ultima luna Martie a celei de-a 3-a generatii. iPad Mini 2 ce va avea Retina Display nu este recomandabil sa se lanseze in timp ce Apple inca se bucura de vanzarile versiunii deja prezente pe piata.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Cristi

    De abia astept lansarea noului prototip Iphone 5S cat si a noii generatii de iPad! Doresc sa ma surpinda intr-un mod cat mai placut!

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.