Informatii obtinute de SamMobile ne arata ca noul Samsung Galaxy S4 va include facilitati ca Smart Scroll si Smart Pause.

Galaxy S4 va derula paginile urmarind pozitia ochilor - Smart Scroll

Imaginile postate pe SamMobile ne dezvaluie setari pentru Smart Scroll, o facilicate ce permite utilizatorilor sa umble pe ecranul telefonului sau sa execute diferite actiuni doar cu miscarile ochilor in sus-jos.

Citand o persoana ce a testat noul S4, ziarul New York times a scris Luni ca Smart Scroll va fi inclus in Galaxy S4. Aceasta facilitate va analiza miscarea ochilor vizitatorilor asupra ecranului. Ca un exemplu, „atunci cand utilizatorii vor citi articole si privirea acestora ajunge in josul paginii, software-ul va derula pagina in jos automat pentru de afisa urmatoarele pargrafe din text”.

O alta facilitate denumita Smart Pause are rolul de a pune un videoclip pe pauza atunci cand utilizatorul nu mai are ochii indreptati la ecranul telefonului.

Vom afla cu siguranta daca imaginile si informatiile sunt reale pe 14 Martie. La aceasta data se asteapta ca Samsung sa dezvaluiasca noul Galaxy S4 intr-o lansare organizata in New York.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.