Conform unui raport publicat de Korea Times, Samsung va introduce pe piata un nou smartphone cu un ecran de 5,9 inci in a doua jumatate a acestui an. Samsung nu a facut inca public numele noului telefon inteligent, insa se pare ca este vorba de Galaxy Note III, versiunea imbunatatita a  deja popularului Galaxy Note II.

Producatorul de top de pe piata telefoanelor mobile ocupa o pozitie puternica pe piata tabletelor cu dispozitivul sau Galaxy Note II, ce are un ecran de 5,5 inci, telefon care s-a vandut in peste 10 milioane de bucati de la inceputul lunii septembrie. Dar, avand in vedere ca mai multe companii au lansat la randul lor smartphone-uri (cu un display de 5.0 inci sau chiar mai mult), competitia devine din ce in ce mai acerba.

Prin lansarea unui dispozitiv cu ecran marit, Samsung spera sa-si consolideze pozitia pe piata. O sursa anonima a dezvaluit celor de la Korea Times faptul ca „Samsung va aduce pe piata o tableta de 5,9 inci cu ecran OLED”. Mai mult, dispozitivul va avea un procesor Exyons cu opt nuclee, creat chiar de Samsung.

Industria telefoanelor mobile pare sa evolueze natural spre dispozitive cu ecrane din ce in ce mai mari, lucru dovedit de multele telefoane Android care ofera ecrane de 5 inci sau chiar mai mult si tabletele de peste 6 inci. Potivit unui oficial Samsung, acesta este rezultatul respectarii dorintelor utilizatorilor, care cer dispozitive mai mari, „chiar daca aceste dimensiuni – de la 5 la 6 inci – depasesc cu mult dimensiunile telefoanelor traditionale”.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.