Nu este vorba de caldura, ci de umiditate, iar urmatorul iPhone de la Apple posibil sa simta acest lucru la fel ca noi.

Asteptat sa apara in acest an, iPhone 6 ar putea sa vina echipat cu propriul sau barometru care sa detecteze automat temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica, potrivit analistului Sun Changxu. Intr-un raport analizat pe blogul G for Games, Chagxu citeaza „surse apropiate problemei” ca fiind responsabile pentru acest ultim pont.

Presupunand ca acest raport este adevarat, Apple va concura cu Samsung care a adaugat un senzor pentru vreme la Galaxy S4 acum un an. Actualii posesori de iPhone pot obtine informatii legate de vreme de pe Siri, insa asistentul Apple se bazeaza pe surse externe pentru a oferi aceste informatii.

Luna trecuta, Changxu a lansat zvonul cum ca Apple va lansa iPhone 6 in doua variante – una de 4,7 inci in luna iunie si una de 5,7 inci spre sfarsitul anului.

Alte rapoarte sustin ca Apple va avea senzori pentru a verifica temperatura si alte caracteristici corporale, caracteristi disponibile cu urmatorul iPhone sau mult zvonitul iWatch.

Cei de la Apple nu au facut inca nicio declaratie oficiala despre un succesor al iPhone 5S si 5C.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.