Liberty Technology Park Cluj este un proiect al Fribourg Development si va fi inaugurat pe data de 5 decembrie, impreuna cu prima editie a evenimentului ITC in the Park, eveniment care va consta intr-o serie de conferinte si dezbateri adresate comunitati IT din Cluj.

„Noi nu tratam Liberty Technology Park Cluj ca un proiect imobiliar, ci il consideram un hub de excelenta care va facilita crearea unei comunitati de specialisti din domenii conexe, cu scopul de a genera inovatie, progres si dezvoltare in domeniile tehnologiei, informaticii, comunicarii si cercetarii. Orice actiune a noastra in acest spatiu va fi in spiritul acestui nou concept pe care il introducem pe piata”, a declarat Ion Sturza, investitor si dezvoltator al Liberty Technology Park Cluj.

Legat de acest eveniment, Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj, a declarat:

„Este primul eveniment tematic al Liberty Technology Park Cluj si ne bucuram ca putem organiza si gazdui un eveniment destinat tuturor profesionistilor IT din Cluj, si nu numai, intr-o perioada atât de prolifica pentru aceasta industrie. ITC in the Park nu reprezinta doar materializarea ideii de parc tehnologic (care sa reuneasca oameni talentati si motivati), ci raspunde si nevoii de comunicare dintre oameni ce impart aceleasi pasiuni si valori. Dincolo de asta, consider ca un astfel de eveniment, organizat de clujeni, urmareste exact tendintele de dezvoltare ale orasului.”

Printre cei care vor lua cuvantul in cadrul acestui eveniment se numara si antreprenorii Radu Georgescu si Diwaker Singh, Todi Pruteanu, Business Strategy Manager la Microsoft Romania, si Bogdan Iordache, CEO&Co-founder la How to Web. Temele pe care acestia le vor aborda sunt impactul tendintelor pietei asupra start-upurilor si felul in care inovatiile din industrie modeleaza profilul noilor orase.

Agenda evenimentului include si trei paneluri de dezbateri – „Smart cities, Future cities”, „Trends in ITC”, respectiv „Local Ecosystem for Start-ups”.
Tot in cadrul acestui eveniment va fi lansat si acceleratorul Spherik, un accelerator business menit sa ajute, sa creasca si sa dea viata afacerilor cu potential, destinat dezvoltarii si implementarii de afaceri pe plan local, dar si international.

Participarea la ITC in the Park este libera, iar inscrierea la conferinte se face pe site, in limita locurilor disponibile.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.