Cand vine vorba de predictiile legate de urmatorul model de iPhone, detaliul asupra caruia cu totii sunt de acord este marimea ecranului. Dupa ce l-au marit cu 4 inci – cazul iPhone 5 -, se zvoneste ca Apple planuieste sa lanseze un dispozitiv mai mare. In trecut s-a vorbit de un ecran de 4,8 inci, ba chiar de unul de 5 inci, pentru ca astazi sa aflam ca acesta este posibil sa masoare 4,9 inci.

Acest ultim zvon se incadreaza in valorile care au fost vehiculate pana acum, ceea ce ne face sa credem ca acesta este mai mult o confirmare a zvonurilor trecute. Ceea ce este la fel de interesant este faptul ca, se pare, echivalentul de anul viitor al iPhone 5C va avea, de asemenea, un ecran mai mare, desi posibil sa nu ajunga la 4,9 inci.

Una peste alta, un lucru este clar. Apple inca mai lucreaza la designul iPhone-ului. Ramane sa vedem la anul cum va arata pana la urma iPhone 6.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.