Instagram a anuntat ca platforma sa este acum cuprinsa jumatate din utilizatori Android™, la un an dupa lansare platformei ce a fost exclusiva pentru iOS.

instagram aplicatie pentru android

Lansarea versiunii pentru Android™ nu a fost primita cu incantare de utilizatorii iOS ce s-au plans de calitatea imaginilor cauzate de varietatea camerelor de pe dispozitivele Android. Acest lucru nu a impiedicat un milion de utilizatori sa descarca aplicatia Android din prima zi cand a fost pusa la dispozitie.

„Lucram din greu pentru a face aplicatia rapida si usor de folosit si suntem dedicati in a aduce cea mai buna experienta a Instragram posibila. Asa ca tuturor utilizatorilor Instagram de pe Android, va multumim ca ne ajutati sa facem aceasta comunitatea fantastica. Ne bucuram ca sunteti aici” declara entitatea detonuta de Facebook intr-o postare pe blog.

Instagram a avut o crestere masiva in ultimele luni, ajungand la un numar de 100 de milioane de utilizatori activi pe luna in Februarie. A crescut cu 10 milioane fata de Ianuarie. Utilizatorii Android au condus la aceasta crestere.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

  1. Avatar of Eddie

    E absolut normal ca jumătate din utilizatorii Instagram să fie deținători de dispozitive Android, însă mă mir că nu sunt peste jumătate pentru că din câte știu, utilizatorii Android sunt cei mai mulți..

    Instagram e o aplicație foarte bună, însă ce mă deranjează este faptul că atunci când trec la aplicarea de efecte pe o poză, luminozitatea telefonului este dată la maxim, evident pentru o alegere mai bună, însă mănâncă din baterie foarte mult..Sper să rezolve chestia asta pentru că nu e foarte economică :)

    Primul meu comentariu aici, și sunt încântat să găsesc un blog care e scris totuși de mână, ci nu din mouse.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.