Free cookie consent management tool by TermsFeed

Work hard, play hard: King Digital Entertainment își extinde QA Hub-ul din București iar pozițiile sunt deschise celor care vor să-și construiască o carieră din pasiunea pentru gaming.

King Digital Entertainment a anunță o nouă campanie de recrutare pentru o serie de noi poziții în cadrul QA Hub-ului din București. Acesta este cel de-al doilea QA Hub al companiei, după cel din Barcelona, angajații din România putând contribui în mod creativ la dezvoltarea jocurilor.

Astfel, compania își propune să dezvolte hub-ul din România, deschizând 18 poziții QRT (Quick Regression Testing) și 3 poziții de Developer – 1 Developer Lead și 2 Developeri – ce oferă tinerilor posibilitatea avansării într-o carieră în domeniul testării, inclusiv până la funcții manageriale. În acest moment, în țara noastră, compania are 46 de angajați în domeniul testării și își propune să crească acest număr. Printre beneficiile pe care King le oferă angajaților se numără asigurarea de viață și asigurarea medicală privată, micul dejun și gustări oferite de companie, cursuri de limbi străine, plata activităților sportive sau accesul la spațiile de joc și relaxare din cadrul sediului King.

„Pentru noi, oamenii sunt cea mai importantă resursă și suntem foarte bucuroși să ne mărim echipa în anul 2016. Ne considerăm o companie people-oriented și facem ca acest lucru să se reflecte atât în beneficiile pe care le oferim angajaților, cât și în modul în care ne alegem managerii. Suntem în căutarea unor oameni talentați, pasionați de gaming, care vor să se alăture unei companii de top, însă una care și-a păstrat spiritul jucăuș,” a declarat Horia Bugner, QA Director în cadrul King.

King este una dintre companiile din zona de gaming care acordă o atenție sporită componentei de testare, ce joacă un rol fundamental în asigurarea calității jocurilor. De aceea, QA Hub-ul King din București include atât poziții entry-level, cât și poziții de conducere. Pentru acestea din urmă, compania oferă oportunități de promovare angajaților care au dovedit atât cunoștințe tehnice, cât și aptitudini manageriale.

„Credem cu tărie în importanța serviciilor de QA în cadrul King și oferim oportunitatea unei adevărate cariere în acest domeniu. Cineva care a început ca QRT (Quick Registration Testing) poate avansa în poziția de Ninja (Exploratory Testing) și, ulterior, poate deveni Senior Ninja sau Ninja Lead, poziții cu greutate în cadrul King,” a completat Horia Bugner.

QRT sunt cei care au primul contact cu jocurile produse de King, oferind feedback cu privire la experiența de utilizare și problemele de programare. Compania pune accentul pe nivelul de pregătire al QRT, pe experiență și pe skill-urile personale, astfel încât aceștia să poată indica și cele mai mici bug-uri și să ofere echipelor de dezvoltatori un feedback cuprinzător, într-un mod eficient. Pentru a se asigura că își formează echipele din cei mai talentați testeri de pe piață, King are ca cerință de angajare pentru pozițiile de QRT minim 6 luni în domeniul testării. Chiar dacă studiile de specialitate nu sunt necesare, experiența în programare este considerată un avantaj.

Odată ce un tânăr reușește să fie promovat de la QRT la Ninja, munca sa o depășește pe cea a unui tester obișnuit și contribuie în mod creativ la dezvoltarea jocului, din punctul de vedere al experienței de utilizare.

„Unii dintre cei mai buni Ninja ai noștri, printre cei mai performanți de pe piață, au terminat o facultate cu un profil complet diferit de cele tehnice – absolvenți de medicină sau drept – însă au avut încă de la început o pasiune uluitoare pentru gaming,” a declarat Horia Bugner. „Drumul de la QRT la Ninja Lead poate însemna o carieră în gaming plină de satisfacții inclusiv pentru cineva care nu a urmat studii de profil.”

Totodată, prin intermediul QA Hub-ului, compania își propune să transforme Bucureștiul într-un pol în ceea ce privește construcția uneltelor de testing ale viitorului, care impun noi standarde în domeniu, îmbunătățind productivitatea și calitatea. Instrumentele realizate de către Developerii din România urmează să fie foloste în toate studiourile King, inclusiv în QA Hub-ul din Barcelona.

Pentru a aplica pentru una dintre pozițiile QA din București, vizitați jobs.king.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.