UTOK oferă clienților săi reduceri de până la 40% la produsele din portofoliul companiei într-o perioadă de doar 48 de ore. În această campanie sunt incluse trei produse ale companiei și anume un smartphone, o tabletă și un televizor.

Televizorul UTOK U24HD3 are un ecran LED, cu o diagonala de 24” (61cm) si și o rezolutie HD. Dispune de un slot CI+, tunner digital pentru un semnal mai bun și un slot pentru un stick de memorie USB. Acest televizor poate fi achiziționat la un preț de 500 de lei.

Telefonul UTOK D35 este un dispozitiv entry-level ce poate fi potrivit pentru un utilizator ce nu cere prea mult. Acesta are un ecran cu diagonala de 3,5 inci alături de un procesor dual-core de 1GHz, 4GB memorie internă cu posibilitatea de extindere, cameră foto de 5MP alături de sistemul de operare Android 4.4 KitKat. UTOK D35 poate fi achiziționat la un preț de 150 de lei.

Tableta UTOK Hello 10Q Plus este un model recent lansat de companie. Aceasta are un ecran cu diagonala de 10,1 inci ce afișează o rezoluție de 1024×600 pixeli, dispune de o conexiune 3G la rețea iar printre specificațiile tehnice putem aminti de două sloturi SIM, GPS, Bluetooth, WiFi, procesor quad-core de 1,3GHz și sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Tableta poate fi achiziționată la un preț de doar 400 de lei.

Chiar dacă sunt dispozitive entry-level, cu siguranță atrag priviri prin prisma prețului de achiziție. Telefonul poate fi folosit cu ușurință ca și back-up în cazuri urgente, tableta ca și GPS pentru mașină iar televizorul se potrivește de minune în bucătărie.

Aruncți o privire pe site-ul Utok pentru a beneficia de aceste produse folosind butonul de mai jos dar este cazul să vă grăbiți deoarece campania durează doar 48 de ore!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.