Laptopuri noi Toshiba Satellite U si M

Toshiba a dezvaluit de curand noi laptopuri in seriile Satellite U si M.

Satellite U50t este primul ultrabook de 15,6 inci din serie, care are un touchscreen in zece puncte, ruleaza Windows 8, are procesor de ultima generatie Intel Core, placa video Intel HD 4400, un hard de 1TB si pana la 16GB de RAM. Laptopul cantareste 2,3kg si are urmatoarele dimensiuni 377,5 x 249,5 x 21,3mm.

Laptopurile din seria M – M50, M50t si M50Dt – au toate ecrane de 15,6 inci si procesoare fie AMD APU, fie Intel Core. Diferentele pot fi sesizate  in cazul placilor video. Toshiba vine cu cateva propuneri: Intel HD 4400, la fel ca cea a ultrabook-ului, Nvidia GeForce GT 740M sau AMD Radeon HD in cazul modelelor cu procesoare AMD.

De asemenea, puteti alege intre ecrane traditionale si ecrane cu touchscreen. Capacitatea de stocare este si in cazul acestora de pana la 1TB, iar memoria RAM este si ea tot de 16GB. Fiecare are o greutate de 2,1kg si aceleasi dimensiuni ca U50t.

Toate laptopurile anuntate de cei de la Toshiba au rezolutie HD si prezinta o multime de posibilitati de conectare: doua porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI v1.4, slot pentru card, Gigabit LAN, Bluetooth 4.0, WiDi, Wi-Fi 802.11 b/g/n si Miracast.

Modelele mentionate mai sus au, pe langa softul preinsatalat DTS Studio Sound, camera web HD si microfon stereo. Durata de viata a baterie este de sapte ore.

Inca nu se cunosc preturile la care vor fi puse in vanzare, insa modelele sus-mentionate vor fi disponibile in Marea Britanie in acest trimestru.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus