Lenovo a lansat un nou smartphone ce se adresează buzunarelor cu bugete mai reduse. Sub numele de Lemon 3, noul smartphone folosește un procesor Snapdragon 616 alături de un ecran FullHD cu diagonala de 5 inci dar și 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD.

Lenove Lemon 3 are o cameră foto principală cu un senzor de 13MP alături de o cameră foto secundară cu un senzor de 5MP. Dispozitivul include o baterie cu capacitatea de 2750mAh și oferă conectivitate 4G LTE la rețea alături de două sloturi pentru cartela SIM dar și conectivitate WiFi, Bluetooth, GPS și port micro USB. Pe lângă aceste specificații, noul smartphone are două difuzoare.

Ca și preț, noul smartphone va ajunge pe pieța din China la un preț de aproximativ 105$, același preț cu care se va comercializa recentul smartphone Xiaomi Redmi 3, disponibil deja. Ca și comparație, Redmi 3 are o baterie cu capacitatea de 4100mAh și un ecran cu o rezoluție HD.

Puteți afla mai multe despre Xiaomi Redmi 3 într-un articol publicat anterior.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.