Am mai discutat în trecut despre ofertele puse la dispoziție de retailerul Gearbest iar în acest articol vom discuta despre un ceas arătos ce poate fi achiziționat direct din China la un preț mai mic decât cel obișnuit.

Haier Iron este un smartwatch cu un ecran IPS protejat de Gorilla Glass 2,5D și o brățara moală de silicon ce vă poate oferi un confort ridicat.

Ca specificații, acest ceas folosește un procesor MediaTek MTK2502 alături de 64MB memorie RAM și 128MB spațiu de stocare. Acesta dispune de o conectivitate Bluetooth 4.0, are o cameră foto cu un senzor de 0,3MP, este rezistent la apă și praf dar și o baterie cu capacitatea de 380mAh ce poate oferi utilizatorului o autonomie de aproximativ 300 de ore.

Ceasul poate fi purtat atât de bărbați cât și de femei iar dacă specificațiile acestuia nu par impresionante atunci poate funcțiile vă pot convinge. Ceasul permite controlarea de la distanță a unui smartphone folosind conexiunea Bluetooth, așa că puteți răspunde la apeluri sau puteți efectua apeluri, sunteți informați referitor la mesajele primite sau puteți controla de la distanță camera foto sau playerul de muzică. Printre senzorii incluși se numără un pedometru, reminder pentru sedentarism, senzor pentru monitorizarea bătăilor inimii sau monitorizarea somnului iar alte funcții includ un înregistrator audio, alarmă, calendar sau calculator.

Acest ceas poate fi achiziționat de la retailerul Gearbest la un preț de 42,99$ folosind cuponul HAIER.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.