Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noile stații de lucru profesionale ThinkPad P1 și ThinkPad P72 lansate de Lenovo oferă utilizatorilor performanțe ridicate dar și portabilitatea de care au nevoie pentru a lucra pe teren.

Lenovo a lansat două noi stații de lucru portabile din gama de produse ThinkPad. Noile laptop-uri performante Lenovo ThinkPad P1 și ThinkPad P72 oferă utilizatorilor o putere de calcul ridicată într-un design ergonomic și ușor de dus pe teren.

Noile laptopuri vin cu specificații tehnice de top alături de un design atrăgător ce oferă portabilitatea necesară pentru a lucra în condiții bune pe teren. Stațiile de lucru vin în întâmpinarea utilizatorilor business din industriile auto sau petroliere dar asta nu înseamnă că nu pot fi folosite și de alte categorii de clienți.

Lenovo ThinkPad P1

Noul laptop Lenovo ThinkPad P1 va fi disponibil într-o variantă care folosește un procesor Intel Core i9 și o variantă echipată cu un procesor Intel Xeon, ambele modele din generația 8 de procesoare de la Intel. Acesta oferă suport pentru memorii RAM compatibile ECC și viteze de lucru pentru procesor ce pot atinge 4,6GHz alături de grafică dedicată Nvidia Quadro P1000 sau P2000.

Toate variantele din gama Lenovo ThinkPad P1 vin cu ecrane cu diagonala de 15 inci cu rezoluții 4K UHD și touchscreen, camera IR, până la 4TB spațiu de stocare pe unitate rapidă SSD cu clot M.2 și până la 64GB capacitate a memoriei RAM cu viteze de 2667MHZ.

Lenovo ThinkPad P72
Stație mobilă de lucru Lenovo ThinkPad P72

Lenovo ThinkPad P72

Un alt model lansat de Lenovo este laptopul ThinkPad P72. Acesta este destinat utilizatorilor business care au nevoie de o unitate de calcul portabilă cu performanțe ridicate. ThinkPad P72 folosește o carcasă cu diagonala de 17 inci, procesoare Intel Xeon sau Intel Core din generația 8, grafică Nvidia Quadro, până la 6TB spațiu de stocare și 16GB memorie RAM.

Preț și disponibilitate

Ambele stații de lucru portabile Lenovo ThinkPad P1 și ThinkPad P72 vor fi disponibiel în magazine pe la sfârșitul lunii August la prețuri ce pot începe de la 1799 dolari.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.