Lenovo a anuntat o noua unitate, ThinkStation E32, destinata profesionistilor care au nevoie de un sistem entry-level. ThinkStation E3 are procesor Intel Haswell si vine la pachet cu o licenta de 60 de zile a softului AutoCAD, indicand astfel tipul de cumparatori pe care compania ii vizeaza. Modelele vor intra in vanzare pe 6 septembrie incepand de la 729 de dolari.

ThinkStation E32 vine in doua varinate: o unitate desktop tipica si un model SFF mult mai mic. Ambele au Intel Xeon E3 1200, ceea ce permite, dupa cum cei de la Lenovo afirma, „modelare specializata” pentru cei care au nevoie de preturi entry-level. Exista optiuni pentru procesoarele de generatia a patra Intel Core i5 si Core i7, de asemenea, si NVIDIA Quadro K4000 in cazul modelului tipic si NVIDIA Quadr K600 pentru modelul SFF.

Memoria RAM poate ajunge pana la 32GB pentru ambele modele. De asemenea, ambele variante au cate doua porturi USB 2.0 si sase porturi USB 3.0. Momentan nu se cunoaste nimic despre conectivitatea video si nici despre optiunile wireless pe care sistemul le va oferi. Ceea ce cunoastem este faptul ca Lenovo va livra unitatile impreuna cu o versiune de 60 de zile a programului AutoCAD.

Sistemul de operare va fi Windows 8 Pro. Unitatea este compatibila cu o serie de programe de design si modelare precum SolidWorks, Adobe software, PTC si Siemens PLM. Exista un cod ECC de corectare a erorii de memorie pentru a ajuta la reducerea sanselor aparitiei problemelor legate de memorie, reducandu-se, de asemenea, si sansele de a suferi pierderi importante de date.

„Modelarea si munca de proiectare pot fi extrem de solicitante. Multe revizuiri si reeditari de proiectare au loc, cu date care ruleaza in fundal, pentru a ajunge la un produs final. ThinkStation E32 este un cal de cursa lunga pentru designeri, oferind utilizatorilor o unitate performanta si productiva la un pret rezonabil,” a declarat directorul de marketing Rob Herman.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.