Din surse noi, am aflat ca noul Windows Phone de 6 inci de la Nokia, care, conform zvonurilor, poarta numele de cod „Bandit”, va fi lansat in luna septembrie in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, fiind unul dintre noile dispozitive care urmeaza sa fie anuntate tot atunci. Telefonul – anuntat a fi cel mai mare dispozitiv Nokia din seria Windows Phone – va fi prezentat alaturi de un numar nespecificat de alte gadget-uri la sfarsitul lunii septembrie, Nokia innoindu-si astfel gama de produse dupa evenimentul IFA si lansarea noului iPhone 5S.

Momentul ales de companie este foarte important, avand in vedere multitudinea de dispozitive care urmeaza sa fie lansate in saptamanile ce vor urma. De exemplu, cei de la Samsung vor dezvalui noul Galaxy Note 3, a treia generatie a smartphone-urilor sale supradimensionate foarte bine-vandute.

Asta este dispozitivul cu care, probabil, va fi comparat Nokia Lumia. Desi opiniile despre telefoanele mai mari de 5,5 inci sunt inca impartite, Windows Phone nu a reusit, totusi, sa tina pasul cu tendina dispozitivelor Android catre ecrane tot mai mari.

Conform ultimelor informatii din aceasta saptamana, Nokia Bandit va fi unul dintre primele – daca nu chiar primul – telefon Windows cu ecran FullHD, Microsoft lucrand la adaugarea unei rezolutii suport de 1080p pentru sistem de operare mobil. In prezent, telefoanele Nokia ajung la cel mult 720p.

Alte specificatii aparute in media includ o camera de aproximativ 20 megapixeli si o carcasa din policarbonat precum Lumia 920. Sursa celor de la Reuters a refuzat sa ofere informatii privind tipul procesorului.

In ceea ce priveste restul produselor care vor fi lansate impreuna cu Nokia Bandit, o posibilitate ar fi mult anuntata tableta Windows RT, la care se lucreaza de ceva vreme.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.