Free cookie consent management tool by TermsFeed

Let’s speak software! In nori, si pe pamant.” este motto-ul evenimentul organizat de Softlead, un eveniment dedicat produselor software de orice tip. Conferinta este adresata atat dezvoltatorilor de solutii cat si oamenilor de marketing si vanzari dar si consumatorilor de produse informatice.

Acesta a fost si principiul conferintei Let’s speak software, un eveniment marca Softlead, ce va fi organizat la finalul lunii noiembrie, in data de 28, la Crystal Palace Ballroom. Un prilej de a aduce aproape producatorii solutiilor software si achizitorii, de a-i provoca, in sensul cel mai bun, la oferirea feed-back-urilor, parerilor argumentate, ce stau in spatele a sute sau mii de ore de testare a unui astfel de soft. Si, ce poate fi mai important pentru un dezvoltator software, decat sa construiasca, pornind de la cerintele propriilor consumatori”, Alexandra Roata, Managing Partner Softlead.

Conferinta are o agenda ce include speakeri reprezentanti ai companiilor IBM, KPMG, Zitec, Appscend, Romsym Data, Liviu Taloi (Co-fondator ECOMpedia, community manager @GPeC), Fluentis, Avantera dar si multi altii toti avand scopul prezentarea diferitelor suite de aplicatii de pe piata, tendinte, nevoi si strategii dar si probleme sau riscuri. Conferinta va include subiecte depsre produsele si serviciile cloud, Software as a Service, Platform as a Service.

Ne dorim ca aceasta conferinta sa fie prima dintr-un lung sir de evenimente dedicate industriei software, prin care sa facilitam accesul nu doar catre un limbaj dedicat, pe care il cunosc sute sau chiar mii de companii software din Romania, ci si catre noi directii de business”, Alexandra Roata.

Conferinta se bucura de sprijinul partenerilor sai: B-Logic Business Software, Microsoft, DasCloud, Laptop News, Gadget Trends, RFI, Agora, ADSI, ARIES, Softbinator, Romanian Startups, Femei in Afaceri, RoCloud, CIO Council.
Participarea la eveniment se va face pe baza invitatiei sau prin achitarea unei taxe.

Pentru inregistrare sau pentru a afla mai multe informatii despre eveniment, toti cei interesati pot urmari pagina letsspeaksoftware.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.