Free cookie consent management tool by TermsFeed

Porsche Design a creat inca un smartphone BlackBerry, de aceasta data cu sistemul de operare BlackBerry 10.2 OS. Telefonul Porsche Design P’9982 de la BlackBerry nu se incadreaza in aceeasi gama de produse. Modelele speciale au finisari speciale din otel inoxidabil. Acest model de editie, din 500 de unitati ce vor fi produse, este finisata cu piele de crocodil.

Noul telefon premium include: BlackBerry Priority Hub ce va permite administrarea conversatiilor si notificarilor dintr-un singur loc, BlackBerry Keyboard ce „invata” in timp ce scrieti, BBM Video cu Screen Share, Camera Time Shift, Story Maker ce va permite organizarea fotografiilor, videoclipurilor si muzicii in mini clipuri.

Inca odata, colaborarea cu BlackBerry a dus la crearea unui dispozitiv ce implementeaza stilul nostru Iconic fara compromisuri. Cu P’9982 ne vom extinde gama de telefoane moderne de lux si ne putem consacra ca lideri de piata in acest segment” declara Juergen Gessler, CEO al Porsche Design Group.

Noul telefon Porsche Design P’9982 va fi disponibil incepand cu 21 Noiembrie dar se va produce intr-o editie limitata de 500 de unitati.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.