Un director executiv de la LG a oferit, astazi, o multime de detalii despre planurile companiei pentru restul anului si o mare parte din 2014, dezvaluind o tableta aflata in lucru, care urmeaza sa fie lansata in acest an. Un ceas inteligent, care poate avea un ecran flexibil testat anterior si care poate reprezenta un competitor direct pentru Samsung, dar si phablet-uri mai mari sunt, de asemenea, pe lista produselor programate sa apara in 2014.

Dimitar Valev este de fapt un director al LG Bulgaria si a raspuns intrebarilor adresate de un cotidian local, dezvaluind informatii despre planurile LG pentru viitorul apropiat. Este foarte probabil ca vor lansa o alta tableta in 2013, ceea ce nu ar reprezenta o surpriza uriasa, mai ales ca nu este pentru prima data cand se vorbeste despre acest lucru.

Concret, tableta s-ar putea numi LG G Pad, specificatiile fiind asemenatoare cu cele ale LG G2. Singurul lucru pe care Valev nu l-a confirmat a fost numele dispozitivului.

Interviul s-a axat si planurile de anul viitor ale LG, vorbindu-se despre „phablet-uri” mari, cum ar fi LG Vu III si mai multe smartphone-uri, dar si despre un ceas inteligent. Valev a indicat faptul ca ceasul inteligent va fi lansat mai intai in SUA, ca de altfel si tehnologia din spatele ecranelor flexibile. Sunt sanse mari ca aceasta tehnologie sa fie folosita pentru fabricarea ceasului care urmeaza sa fie lansat.

LG lucreaza la un Windows Phone, un dispozitiv Firefox OS si unul Android, cu un accent evident pe Android.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.