Oppo este un producator de telefoane din China despre care este posibil sa nu fi auzit pana acum dar pentru cei ce sunt familiarizati cu pietele Vestice acesta nu este o noutate.

Oppo planuieste sa lanseze un nou smartphone cu o camera foto mare pentru a concura cu Nokia Limia 1020 si Samsung Galaxy S4 Zoom. Oppo a confirmat existenta unui nou dispozitiv „erou” denumit Oppo N1. Toate zvonurile spun ca telefonul va avea un nou senzor de imagine denumit „Owl” pentru a oferi o buna fotografiere pe lumina slaba cu noile lentile N-Lens si Xenon Flash.

Oppo N1 a fost confirmat oficial si va ajunge pe piete in luna Septembrie, sunt mai multe sanse sa ajunga la sfarsitul lunii decat pe la inceput. Oppo nu a oferit nici un detaliu oficial referitor la specificatiile hardware. Putem doar sa ne uitam la zvonuri care spun ca noul telefon va avea o camera foto de 12 sau 13 MP si are ambitia de a concura cu producatori de top pentru segmentul sau din piata.

Producatorul spune ca pretul smartphoneului Oppo N1 va fi in jur de 480$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.