Free cookie consent management tool by TermsFeed

Oppo este un producator de telefoane din China despre care este posibil sa nu fi auzit pana acum dar pentru cei ce sunt familiarizati cu pietele Vestice acesta nu este o noutate.

Oppo planuieste sa lanseze un nou smartphone cu o camera foto mare pentru a concura cu Nokia Limia 1020 si Samsung Galaxy S4 Zoom. Oppo a confirmat existenta unui nou dispozitiv „erou” denumit Oppo N1. Toate zvonurile spun ca telefonul va avea un nou senzor de imagine denumit „Owl” pentru a oferi o buna fotografiere pe lumina slaba cu noile lentile N-Lens si Xenon Flash.

Oppo N1 a fost confirmat oficial si va ajunge pe piete in luna Septembrie, sunt mai multe sanse sa ajunga la sfarsitul lunii decat pe la inceput. Oppo nu a oferit nici un detaliu oficial referitor la specificatiile hardware. Putem doar sa ne uitam la zvonuri care spun ca noul telefon va avea o camera foto de 12 sau 13 MP si are ambitia de a concura cu producatori de top pentru segmentul sau din piata.

Producatorul spune ca pretul smartphoneului Oppo N1 va fi in jur de 480$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.