Chrome 30 beta vine cu o cautare rapida pentru imagini, noi gesturi pentru smartphone si multe altele. Noi versiuni ale browserelor web apar frecvent si de fiecare data ne asteptam la cateva noi imbunatatiri aduse acestora. Pentru Chrome 30 beta, Google s-a luptat pentru a aduce un numar mare de imbunatatiri si API-uri.

Pentru inceput, Google face mai usoara cautarea pe web folosind o imagine, a inclus o optiune in meniul contextual (click dreapta sau apasare lunga), in noua versiune a browserului compania a gasit aceasta o optiune folositoare si a adaugat-o intr-o locatie mai accesibila.

La versiunea Android a browserului, au fost administrate si refacute mai multe gesturi. Puteti naviga printre taburi mai usor, puteti alege taburile mai usor. Totodata, browserul a mai primit cateva API-uri ce includ OpenGL pentru grafica, MediaSource, DeviceMotion. In versiunea pentru desktop avem mai multe frameworkuri Chrome App, ambele platfrome au primit imbunatatiri WebRTC.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.