LG G2 va primi Android 4.4 KitKat in aceasta luna

Samsung si HTC lucreaza pentru a aduce ultima versiune Android pe telefoanele din 2013 (sau mai vechi) iar Lg a pastrat vestile despre actualizare oarecum ferite de ochii publicului. LG din Arabia Saudita a facut un prim pas postand un mesaj pe Twitter ce a fost sters ulterior, sugerand ca dispozitivele LG G2 din acea zona vor incepe sa primeasca noua actualizare pana la sfarsitul lunii. Compania a mai postat un mesaj in care isi cere scuze pentru cel anterior si ca actualizare a fost oarecum amanata.

Nu ar fi prima data cand compania a lansat o informatie in legatura cu o actualizare inainte de a fi posibil. LG a promis ca actualizare la Android 4.4 KitKat va fi disponibila pana la sfarsitul primului trimestru al acestui an, mai sunt doua luni si jumatate. Este posibil ca actualizare sa fie disponibila incepand cu aceasta luna dar la fel de posibil este sa nu fie.

Mai jos este un video ce ne prezinta LG G2 ce ruleaza Android 4.4 KitKat, nu sunt multe schimbari din punct de vedere vizual dar o sa aflam detaliile complete dupa ce actualizare va fi disponibila in mod oficial.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus