Panasonic a lansat camera foto compacta LUMIX TZ60, o partenera ideala de calatorie pentru surprinderea momentelor unice cu o claritate absoluta. Avand un design subtire si elegant, noul model permite utilizatorului sa adauge usor elemente creative fotografiilor si clipurilor video, precum si sa le trimita prietenilor, membrilor familiei sau altor persoane. Datorita sistemului GPS integrat, permite, de asemenea, urmarirea traseului si trimiterea peisajelor favourite prin intermediul Google Earth.

Lumix TZ60 are un obiectiv cu unghi larg si un zoom puternic, poate surprinde peisaje superbe sau inregistreaza viata animalelor salbatice rare. Focusul automat Ligh Speed ajuta utilizatorul sa fotografieze chiar si cele mai rapide scene, cu detalii excelente, este dotata cu noul stabilizator de imagine Hybrid O.I.S+, pentru clipuri video si mai clare, cu rezultate foarte bune si atunci cand filmarea se face in miscare.

Vizorul Electronic (EVF) al LUMIX TZ60 permite fotografierea profesionala, cadrele fiind stabile si precise chiar si atunci cand zoom-ul este la maxim. Camera este ideala pentru a urmari deplasarea animalelor salbatice sau a scenelor derulate la distante mari, sau atunci cand lumina soarelui face dificila vizualizarea ecranului LCD al camerei. Pentru a adauga anumite elemente stilistice imaginilor sau clipurilor video in timpul sau dupa fotografiere sau filmare, functiile camerei Creative Control si Creative Retouch pun la dispozitie 15 filtre, care includ Expressive, Retro, Sepia si Soft Focus.

Pentru prima data in seria sa, LUMIX TZ60 ofera, de asemenea, inregistrarea imaginilor in format RAW. Aceasta permite o prelucrare a imaginii la o calitate mult mai mare, plecand de la datele RAW primite, astfel incat fiecare fotografie sa fie reprodusa clar.

Imparte experintele tale oriunde ai fi, datorita conectivitatii Wi-Fi integrate si tehnologiilor NFC si GPS. Prietenii si familia te pot urmari pe durata calatoriei datorita partajarii foto si video in mod instantaneu si a localizarii geografice. Prin conectarea camerei foto la smartphone sau tableta, aceasta poate fi controlata si de la distanta, astfel incat puteti realiza poze si cu subiecti mai timizi sau va puteti asigura ca nu veti pierde niciun detaliu important din cadrul dorit.

Caracteristicile LUMIX TZ60:

• Zoom optic 30x
• Obiectiv LEICA de 24mm cu unghi larg
• Senzor 18.1MP MOS
• Full HD Video 1920 x 1080 60p (NTSC), 50p (PAL)
• POWER O.I.S si HYBRID O.I.S.+
• Wi-Fi, NFC, GPS

Galerie foto pe pagina noastra de Facebook: TechCafeRo

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.