LG a anuntat ca telefonul de top G3 va fi actualizat la Android 5.0 Lolipop incepand cu aceasta saptamana – nu stim sigur daca aceasta saptamana ce se incheie astazi sau cea care urmeaza cu 10 Noiembrie. In orice caz, LG a mentionat ca actualizarea va fi disponibila incepand cu utilizatorii din Polonia urmati de toti ceilalti cat de curand.

Ca urmare al acestui anunt, se pare ca LG este primul producator care aduce in mod oficial Android 5.0 Lolipop pe un dispozitiv non-Nexus sau pe un dispozitiv non Google Play Edition. La inceputul acestei saptamani am vazut cateva imagini cu Lolipop ce ruleaza pe G3 asa ca acest anunt din partea companiei nu este surprinzator.

Alti producatori de telefoane vor face disponibila actualizarea sistemului de operare pe telefoane de top: Samsung, Motorola, HTC si Sony.

LG a spus ca detaliile referitoare la actualizarile Lolipop pentru alte dispozitive for fi facute publice in „viitorul apropiat”. LG Germania a confirmat deja ca G2 va primi actualizarea la scurt timp cupa G3.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.