Jawbone nu are inca un smartwatch in portofoliu dar cu Up3 ne arata destul de clar ca nu are nevoie inca sa produca un ceas inteligent.

Cu tehnologia senzorilor de la BodyMedia, compania a creat un tracker de activitati elegant si performant ce il tine in top alaturi de competitorii sai. Jawbone Up3 este mai subtire decat Microsoft Band si mai performant multumita senzorilor inclusi.

Up3 foloseste multe din functiile clasice unui dispozitiv de urmarire a activitatii zilnice sau a somnului dar multumita noilor tehnologii – alaturi si de un accelerometru cu trei axe, bioimpedanta si senzori pentru temperatura ambientala si piele.

Up3 are un design ce se potriveste oricarei activitati zilnice, compania ofera noul design ca o marime unica, anterior, compania oferea utilizatorilor posibilitatea de a elege intre trei marimi: mica, medie si mare. Nici aceasta versiune a purtabilului nu foloseste un ecran, tot ce foloseste sunt cateva led-uri ce pot informa utilizatorul referitor la anumite functii. Unitatea centrala este touch-senzitive asa ca nu mai este nevoie de apasarea pe butoane iar compania sustine ca accesoriul are o autonomie de sapte zile si este rezistent la apa pana la 10 metri.

Combinatia accesoriului Jawbone Up3 intre design si functionalitate poate fi cea mai buna de pana acum si multumita masurarii batailor inimii. Majoritatea accesoriilor de pe piata se bazeaza pe senzori LED ce trebuiesc tinute in apropierea pielii pentru detectia batailor inimii. Up3 masoara bataile inimii masurand raspunsul galvanic al pielii folosidn senzori de temperatura si senzori pentru piele localizate in bratara.

Noul accesoriu Jawbone Up3 va avea un pret de aproximativ 180$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.