Civilization Revolution 2 este gata pentru Android. Ce este interesant este ca aceasta versiune este prima ce va fi dezvoltata pentru platforma mobila iar versiunea iOS a fost lansata prima.

Jocul de strategie provoaca jucatorii sa isi construiasca un imperiu ce va dainui. Aceasta versiune ofera o noua prezentare 3D pentru gameplay si efecte vizuale. Cu nouile unitati, conducatori si civilizatii, acest joc va va face sa va intrebati cum puteti deveni un bun conducator al lumii unde toti se lupta pentru independenta.

Functiile cheie ale Civilization Revolution 2 includ Coreea ca o noua civilizatie si noi conducatori ca King Sejong si Lenin. Va puteti imbunatati armata cu noi unitati de lupta ca forte speciale sau portavioane.

Noul joc include folosirea de tehnologii noi ca: serviciile de informatii, medicina moderna si lasere. Fiindca golul jocului este extinderea civilizatiilor, descoperirea de noi cladiri si minuni ca Silicon Valley, The Red Cross si Centrale Nucleare.

Civilization Revolution 2 are pretul de aproximativ 53 de lei si poate fi descarcat din Google Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.