LG a început să pună la dispoziție actualizarea telefoanelor LG G4 h815 Android 6.0 Marshmallow, în Europa. Dacă dețineți un astfel de dispozitiv cu Android 5.1.1 atunci vă puteți aștepta să primiți oricând noua versiune a sistemului de operare.

Actualizarea oficială Android 6.0 pentru LG G4, modelul h815, în Europa este disponibilă prin intermediul aplicației LG Bridge de pe PC. Pentru a primi actualizarea este necesar să vă conectați dispozitivul la PC prin intermediul unui cablu de date și să lansați programul LG Bridge.

Actualizarea la Android 6.0 a fost confirmată de către LG pentru toate modelele G4 din Europa din țările: Austria, Croația, Germania, Polonia, Portugalia, România, Spania, Elveția, Turcia, Anglia dar și altele. Se pare că și utilizatorii din Orientul Mijlociu și Africa au fost notificați cu privire la disponibilitatea actualizării.

Noua versiune a sistemului de operare va aduce funcții noi ca Doze, Google Now on Tap, control pentru permisiunile aplicațiilor, un nou mod silențios dar și funcții proprii ale LG ca și Capture++ ce înlocuiește Qmemo sau îmbunătățiri pentru luminozitatea autmată. Doze va îmbunătăți și durata de viață a bateriei a dispozitivului ce rulează Android 6.0 față de Android 5.1.1.

Actualizarea este disponibilă prin intermediul programului Lg Bridge iar dimensiunea fișierului necesar actualizării este undeva în jurul a 1,5GB. Conectați dispozitivul la PC prin intermediul cablului de date și lansați Lg Bridge pentru a căuta și instala actualizarea sistemului de operare. Dipă actualizare, LG Bridge va fi redenumită ca LG AirDrive și va putea fi găsită în meniul Settings -> Network -> Share & Connect.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.