Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se zvonește că Apple este gata să lanseze noi ultrabook-uri din gama MacBook Air în cadrul Conferinței Internaționale a Dezvoltatorilor (WWDC), potrivit publicației Taiwan Economic Daily News. Dacă Apple va face la fel ca în trecut, WWDC 2016 se poate ține în luna Iunie iar informațiile disponibile deja susțin că un nou MacBook Air se va lansa în trimestrul al 3-lea al anului viitor.

Noul MacBook Air va fi mai subțire față de modelul existent și va fi disponibil cu ecran de 13 inci și 15 inci, nu se știe încă dacă va fi inclus și un model de 11 inci. Noul design atrage după sine și o nouă aranjare a componentelor interne iar Apple lucrează deja cu producătorii la asta.

Linia de produse din gama MacBook s-a extins în acest an prin lansarea unui nou dispozitiv de 12 inci cu ecran Retina și procesor Intel low-voltage ce înlătură nevoia unui ventilator.

Economic Daily News a publicat astăzi aceste noi zvonuri despre viitoarele produse pe care Appple le va lansa anul viitor oferindu-ne astfel o pate din viziunea companiei pe linia produselor ultraportabile dedicate consumatorilor obișnuiți.

Produsele MacBook Air lansate de Apple în acest an sunt disponibile la eMag, aruncă o privire la acestea: MacBook Air @eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.