Cel mai probabil așa se va întâmpla: LG va prezenta viitorul smartphone de top în cadrul evenimentului Mobile World Congress din acest an. Susținem această afirmație deoarece persoane din conducerea companiei susțin că în acest an nu se vor lăsa mai prejos de Samsung.

O persoană din conducerea LG citat de publicația Korea Times a spus că în trecut, compania sa a lansat modelele de top în diferite perioade de timp față de telefoanele premium ale Samsung iar în acest an se va proceda cu totul altfel. Comform acestuia, LG este gata să țină piept competiției.

Cele mai recente zvonuri despre LG G5 ce țin de specificații vorbesc despre un terminal premium cu un ecran quad-HD cu diagonala de 5,6 inci, procesor Snapdragon 820, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD. Ecranul său afișează rezoluția QHD de 1440×2560 pixeli oferind astfel o densitate a pixelilor de 525ppi și va fi protejat de sticla Gorilla Glass 4.

Alte detalii mai includ un design modular, cel puțin când discutăm despre bateria sa. Conform celor mai recente zvonuri, bateria va putea fi extrasă din terminal prin partea superioară pentru a putea fi înlocuită mai ușor. Telefonul de top va avea o cameră foto principală cu un senzor de 20MP au autofocus laser și stabilizare optică a imaginii dar și o cameră foto secundară cu un senzor de 8MP.

Evenimentul Mobile World Congress își va deschide porțile pe 22 Februarie iar LG are organizat evenimentul dedicat presei pe data de 21, cu o zi înainte așa că mai avem de așteptat până atunci pentru a afla ceva oficial.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.