Xiaomi continuă să avanseze în topurile producătorilor. Compania este domină piața locală din China dar mai au de lucrat pentru a se extinde în lumea mare. Este posibil ca viitorul terminal Xiaomi Mi 5 să fie răspunsul mult așteptat de companie.

Xiaomi Mi 5 este un smartphone ce se lasă așteptat. A reprezentat deja sursa multor zvonuri din presă iar cele mai recente spun că luna viitoare va fi cea norocoasă. Wanqiang Li, vice-președinte al Xiaomi, a spus pe Weibo că pe 24 Februarie va avea loc conferința de primăvară a Xiaomi.

Chiar dacă nu este o declarație publică directă, putem presupune că tot atunci va debuta și Mi 5. Evenimentul va ține doar câteva ore așa că este posibil să mai vedem și alte noi produse pe scenă sau poate va fi prezentat Xiaomi Mi 5 timp de 2 ore!

Terminalul va fi unul destul de interesant, presa a prezentat mai multe clipuri video și imagini reprezentative. Specificațiile din zvonuri vorbesc despre un ecran quad-HD cu diagonala de 5,2 inci, procesor Snapdragon 820, 4GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu un senzor de 16MP, cameră foto secundară cu un senzor de 8MP sau 13MP alături de o baterie cu capacitatea de 3600mAh.

Dacă istoria se va repeta, viitorul smartphone de top al Xiaomi va doborâ competiția atunci când aducem în discuție prețul de vânzare și cu siguranță așa va fi, este un obicei ce nu se va schimba destul de curând.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.