Apple va lansa un iPhone de 4 inci anul acesta

Apple iPhone

Presa a vuit și încă vuiește despre faptul că Apple pregătește lansarea unui terminal iPhone cu un ecran de 4 inci. Chiar dacă presa a scris foarte mult despre acest subiect în această perioadă, zvonurile sunt prezente încă din 2014 de când iPhone 6 a debutat.

Noul dispozitiv este denumit în interiorul companiei “N69” dar probabil numele la lansare va fi iPhone 5SE. Sufixul SE a fost descris în două moduri de angajații Apple: ca o variație “Special Edition” a terminalelor iPhone de 4 inci dar și ca o versiune îmbunătățită a iPhone 5S.

iPhone 5SE are un design similar cu telefoanele Apple lansate în 2013 dar la nivel de specificații și software, acesta îmbină aspectul vechi cu specificații mai moderne. Noul terminal va avea un procesor mai rapid, conectivitate NFC, conexiuni Bluetooth și WiFi îmbunătățite, aceiași cameră foto principală cu un senzor de 8MP și frontală cu un senzor de 1,2MP ca pe iPhone 6 (și 5S).

Ecranul va fi același pe noul smartphone și va rula tot rezoluția pe care o are iPhone 5S și iPod Touch.

Mulți au crezut că Apple va renunța la terminalele mici cu ecrane de 4 inci odată cu lansarea iPhone 6 dar compania a continuat să vândă iPhone 5S pe tot parcursul anului trecut. Asta spune că există o piață destul de mare dedicată acestui design.

Conform publicației 9to5Mac, noul smartphone va fi lansat undeva în primăvara acestui an, prin luna Martie sau Aprilie.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus