HERE Maps a revenit în Windows Store

HERE Maps

Încă din luna Noiembrie a anului trecut, colecția de aplicații Here Maps a fost înlăturată din magazinul Windows Store din cauza unor dificultăți tehnice ce au oprit dezvoltatorii să își publice aplicațiile.

Pentru utilizatorii de telefoane cu Windows avem un anunț de făcut: populara suită de aplicații a revenit în Windows Store. Se pare că orice problemă întâmpinată în trecut a fost rezolvată iar totul a revenit la normal.

Dacă nu sunteți familiari cu HERE Maps atunci este necesar să stiți că aceasta a evoluat din Ovi Maps iar apoi din Nokia Maps. HERE Maps este un proiect inițiat de Nokia preluat de la Navteq prin achiziția din 2008. Acest serviciu a oferit utilizatorilor posibilitatea de navigare offline cu mult înainte să o facă Google Maps. Anul trecut, Nokia a vândut divizia de hărți producătorilor Europeni de automobile.

Când populara aplicație de navigare a dispărut din Windows Store, utilizatorii ce o descărcaseră deja o puteau folosi fără nici un fel de problemă dar utilizatorii noi ce doreau să o folosească nu puteau face asta.

HERE Maps, HERE Drive+ și HERE Transit sunt aplicațiile populare din suita HERE. Puteți descărca aceste aplicații folosind link-urile respective sau vizitând Windows Store. Acestea sunt disponibile și pe platformele Android și iOS. Este de menționat că toate aplicațiile sunt oferite utilizatorilor în mod gratuit.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus