Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un nou val de proiectoare a ajuns pe piață; acestea se adresează utilizatorilor de dispozitive mobile ce doresc să aibă la îndemână distracția oriunde ar merge. Cel mai popular proiector mobil este, probabil, ZTE Spro 2 dar competitorii ca Lenovo și ASUS nu sunt foarte departe. Astăzi, LG a intrat pe piață cu o nouă ofertă.

LG a prezentat noul proiector mobil Minibeam Nano – producătorul spune că este cel mai mic, mai ușor și mai acceibil proiector. Nu vom ști cu siguranță dacă este așa dar putem atesta doar că acesta este un proiector mic și ușor. LG Minibeam Nano cântărește doar 270 de grame și are dimensiunile de 108x103x44 mm. Designul este unul drăguț dar nu îl putem subestima după design.

Detalii despre LG Minibeam Nano

Produsul pare un proiector bun, acesta are o lampă cu LED ce poate proiecta 100 lumeni ANSI de luminozitate și are o rată de contrast de 100.000:1 într-o imagine ce poate măsura până la 100 de inci. Pot fi folosite o pereche de difuzoare ce oferă o putere de 1W mono – știm cu toții că astfel de produse nu vin cu un sunet extraordinar.

Proiectorul este mobil așa că poate fi luat în bagaj – la ce ar mai fi atrăgătoare dimensiunile sale dacă nu ar fi portabil. Ca și specificații, LG Minibeam Nano are un port HDMI și un port USB (ce poate fi folosit pentru afișarea documentelor Office și HD DivX de pe un stick de memorie). Dispozitivul are suport pentru streaming direct de pe telefon sau tabletă prin intermediul funcțiilor WiFi Direct și Miracast.

Preț și disponibilitate

LG nu spune multe despre preț momentan, ciudat având în vedere declarația făcută referitoare la preț și suntem interesați de accesibilitatea acestuia. Știm ca LG Minibeam Nano va fi disponibil pe piețe începând cu această lună în America de Nord, Asia, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și America Latina. Prețul exact va depinde de piață.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.