Utok își extinde portofoliul de produse accesând gama televizoarelor iar compania aduce pe piață 6 noi modele. Televizoarele Utok vin pregătite pentru trecerea la televiziunea digitală (mâine – 17 Iunie 2015 – fiind data limită de la care nici un post TV din România nu va mai emite terestru în format analogic) oferind diagonale pentru fiecare și prețuri pentru orice buzunar.

Televizoarele din gama Utok includ tunner DVB-T2 ce permite recepția canalelor TV din țara noastră ce emit terestru în format digital. Printre specificațiile noilor modele de televizoare putem discuta de tehnologia LED ce oferă un consum mai mic de energie, rezolutii HD sau FullHD, sunet 3D Surround dar și un design impresionant.

“Prin lansearea gamei de televizoare UTOK, dorim sa oferim fiecarui roman posibilitatea de a se bucura de avantajele televiziunii digitale: fiecare televizor UTOK este echipat cu tuner DVB-T2 si solutii multiple de conectivitate. Posibilitatea de a alege dintre diagonale pornind de la 55 pana la 102 centimetri si rezolutiile de inalta definitie acopera fiecare necesitate in materie de consum multimedia. Datorita raportului excelent pret – dotari, suntem convinsi ca noile televizoare UTOK isi vor gasi locul in bucatariile, dormitoarele si living-urile romanilor”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Televizoarele oferite de companie sunt accesibile și au un raport specificații-pret bun. Ca și specificații, fiecare produs include mai multe opțiuni pentru conectivitateȘ HDMI, VGA, EuroSCART, Audio-In, Video Composit, USB si CI+. Modelele U22FHD1 si U40FHD2 eu ecrane ce afișează rezuluție FullHD iar modelele U24HD1, U28HD1, U32HD1, U32HD2 oferă o rezoluție HD.

Modelele de televizoare HD sunt disponibile pe magazinul oficial al Utok (utok.ro) dar și în magazinele partenere – modelele cu ecrane FullHD vor completa gama în perioada următoare. Prețurile televizoarelor Utok sunt cuprinse între 700 și 1400 Lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.