Free cookie consent management tool by TermsFeed

Numele diferite pentru același dispozitiv poate fi o strategie de marketing a dezvoltatorilor deoarece altă explicație nu am putea găsi. LG Class, lansat de curând în Coreea de Sud, este lansat în Europa, începând cu Italia, sub numele de LG Zero și este un smartphone cu o carcasă din aluminium și ecran de 5 inci ce pare că oferă o calitate premium dar cu specificații și preț pentru un dispozitiv de nivel mediu.

LG Zero are un ecran HD cu diagonala de 5 inci și o curbatură de 2,5D, folosește procesorul Snapdragon 410 cu patru nuclee ce rulează la frecvența de 1,2GHz iar alte specificații mai includ 1,5GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD. Camera foto este puțin mai bună față de alte dispzoitive din gama sa, acesta deține o cameră foto principală cu un senzor de 13MP și una secundară cu un senzor de 8MP. Ca și dimensiuni, telefonul are mărimea 141 x 71.8 x 7.4 mm și cântărește 147 de grame.
La nivel de conectivitate putem găsi posibilitatea folosirii unei conexiuni 4G LTE la rețea iar bateria sa are capacitatea modestă de 2050mAh. LG Zero rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, nici o informație despre o posibilă actualizare la Android 6 dar probabil utilizatorii o vor primi.

Noul smartphone LG Zero va fi disponibil în Europa începând cu sfârșitul acestei luni, Italia este prima țară unde va fi disponibil. Ca și preț, dispozitivul are un preț recomandat de aproximativ 300 Euro, nu este o diferență mare față de modelul din Coreea de Sud.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.