Logitech anunta husa cu tastatura ultrasubtire pentru iPad mini

iPad-urile dumneavoastra sunt foarte subtiri, usoare si aratoase?

Logitech a anuntat astazi doua noi produse care va vor ajuta sa va mentineti iPad-urile exact asa cum sunt: tastatura ultrasubtire si husa pentru iPad mini.

Concepute in ideea de a pastra mobilitatea iPad-ului, aceste accesorii sunt create din materiale de inalta calitate, rezultatul final fiind huse ultrasubtiri si ultrausoare. Husele protejeaza atat fata cat si spatele iPad-ului, deoarece sunt confectionate din materiale rezistente la apa. De asemenea va protejeaza gadgetul de lovituri si julituri.
In plus, noua husa pentru iPad mini are o tastatura ultrasubtire pentru a va oferi o experienta deosebita.

Renumita ca fiind cel mai mare producator de tastaturi pentru iPad, compania Logitech sustine ca husa cu tastatura ultrasubtire pentru iPad este cea mai subtire si mai usoara din lume. Aspectul unic al tastaturii maximizeaza dimensiunea tastelor pentru o tastarea rapida, in ciuda dimensiunilor sale mici. Acesta, impreuna cu tastele iOS de comenzi rapide, cum ar fi cut, copy si paste, va ofera posibilitatea sa tastati pe iPad mini la fel de repede ca si cand ar fi vorba de o tastatura normala.

Ca si iPad-ul mini in sine, husa cu tastatura ultrasubtire si ultrausoara de la Logitech va va desavarsi tableta.

Via: Logitech Blog

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus