Noul HTC Zara va fi lansat in cursul acestui an

Daca noul zvon se va adeveri, atunci One Max nu este singurul telefon la care ne putem astepta de la compania HTC, asta deoarece, de curand, ne-a fost aratata o imagine cu HTC Zara. Analizand imaginea, Zara este o combinatie intre HTC One si HTC Desire, caci are un design asemanator cu One si carcasa din plastic a modelor din gama mai ieftina Desire.

Privind imaginile, putem spune ca Zara se incadreaza undeva intre One Mini si Desire 500. Imaginea care a aparut in presa este insotita de cateva specificatii tehnice care indica faptul ca telefonul va avea un ecran de 4,5 inci cu o rezolutie de 960 x 540 pixeli si un procesor dual-core Snapdragon 400 de 1,2GHz. Smartphone-ul este un model MSM8930, ceea ce inseamna ca va avea 4G.

De asemenea, se pare ca va avea 1GB memorie RAM, 8GB capacitate de stocare, o camera de 8MP, slot pentru card microSD si o baterie de 2100mAh. Versiunea Android 4.3 va fi pre-instalata si posibil sa beneficieze de noua interfata HTC, Sense 5.5. Nu este prima oara cand se aude despre acest Zara, un articol pe aceasta tema aparand la inceputul lunii intr-un ziar chinezesc. In articol se vorbea si despre HTC T6, cunoscut ca One Max, data lansarii fiind preconizata pentru luna noiembrie. Din stirea postata pe contul de Twitter @evleaks reiese ca noul Zara va deveni disponibil in intervalul octombrie-decembrie.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus