Free cookie consent management tool by TermsFeed

Logitech lansează un nou mouse de gaming creat special pentru competitorii concursurilor de eSports, noul mouse de gaming deține cel mai precis senzor optic, butoane cu sistem de tensionare cu arc, memorie internă pentru rularea diverselor sisteme de la turneele de gaming, totul dispus într-un design confortabil, durabil, rezistent.

“Beneficiul de a lucra cu jucători de eSports este că aceștia ne vor spune întotdeauna ceea ce preferă și cel mai important lucru, ce nu agreează la dispozitivele cu care joacă. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesioniștii au iubit mai mult la G100 și G303 și a rezultat un mouse care suntem siguri că le va satisfice cerințele”

– a declarat Ujesh Desai, vice-președinte și general manager al departamentului de gaming în cadrul Logitech.

Construcția noului mouse Logitech G Pro Gaming Mouse are la bază modelul G100 combinată cu viteza incredibilă, precizia și capacitatea de reacție a modelului G303.

Logitech G Pro Gaming Mouse folosește un senzor optic avansat dedicat gaming-ului ce se poate încadra între 200 și 12.000 DPI iar butoanele au un sistem de tensionare pe arc. Designul folosit este unul durabil care oferă utilizatorului un confort sporit pentru un produ cu o construcțue ușoară iar memoriaintegrată este foarte utilă pentru salvarea diferitelor acțiuni prestabilite și nu necesită drivere adiționale.

Suprafața superioară a mouse-ului este tratată cu un strat special pentru a îmbunătăți durabilitatea și aderența iar butoanele din stânga și din dreapta sunt testate pentru a putea depăși 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unui gamer profesionist a câte zece ore pe zi timp de doi ani.

Noul mouse Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2016 la un preț de aproximativ 80 Euro. Pentru informații suplimentare sau pentru a urmări clipurile de prezentare ale modelului Pro gaming Mouse puteți vizita logitech.com.

Pentru mai multe modele de mouși de gaming dezvoltați de Logitech puteți vizita pagina dedicată de pe eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.